Cum funcționează sistemul SSF?

Shop Safe and Fast a pornit din dorința de a crea un mediu de cumpărături online sigure. Chiar dacă proiectul este la început, dorința consumatorilor pentru siguranță este mare.
Aceasta va fi motorul care va face ca afacerile corecte să crească împreună cu SSF.


Pentru a afla mai multe despre știința care face ca acest sistem să funcționeze,
accesează pagina Știința Acreditării.

În caz că ești interesat ce criterii trebuie îndeplinite, accesează pagina
Pașii Acreditării.

Aici găsești câteva feedback-uri și întrebări din partea clienților noștri și răspunsul nostru la ele.

În cât timp pot să îmi amortizez investiția?”

Acest lucru depinde de fiecare afacere in parte, dar având în vedere prețul acreditării, cel probabil o vei amortiza chiar în prima lună. Din acel moment încolo, toate vânzările noi ce ți le va aduce acreditarea vor genera profit curat.„Cât de des se efectuează verificarea firmei?”

Verificarea în urma căreia se emite acreditarea se efectuează anual și are o valabilitate de 12 luni. În fiecare an, cu ocazia verificării se va plăti din nou taxa aferentă.

„Mă cunosc deja clienții, de ce ar trebui să îmi fac acreditarea?”

Te felicităm că ai reușit să îți creezi un renume în domeniul tău, este momentul să întărești acel renume cu acreditarea. Clienții tăi sunt zilnic bombardați de reclame și mesaje de marketing agresive ale concurenților tăi și în cazul în care nu îi fidelizezi arătându-le că investești constant în îmbunătățirea imaginii și serviciilor, va fi probabil o chestiune de timp până vor migra la un concurent de-al tău care face acest lucru.„De ce vor avea încredere cumpărătorii în marca SSF?”

Scopul nostru este să creăm acel mediu de business transparent și corect de care am vorbit anterior iar cumpărătorii vor siguranța produselor și serviciilor corecte. Astfel, în scurt timp, marca SSF va deveni cunoscută în rândul cumpărătorilor. Este același principiu pe care funcționează și platformele de marketplace. De ce mulți comercianți doresc să intre pe marketplace-ul emag? Pentru că aceștia din urmă au dovedit deja că sunt de încredere.

„Prefer să investesc banii aceia în reclame.”

Dacă vrei să ai un ROI la reclame mult mai mare decât în prezent, obține mai întâi acreditarea. Investește în acreditare și apoi în reclame. Apoi vei vedea că banii dați pe SSF ți se vor întoarce cât ai clipi și mulți alții pe lângă.„De unde știu că îmi va aduce vânzări?”

Îți răspundem cu o întrebare: Tu ai cumpăra de la cineva dacă nu știi că e de încredere?

„Cu ce sunteți mai buni decât Trusted.ro?”

Trusted este un serviciu grozav, dar SSF este concentrat pe interesul tău. Pentru asta îți oferim tot suportul necesar pentru a obține acreditarea și a te putea bucura de beneficii.
Îți garantăm că SSF va deveni mai repede cunoscut și recunoscut pentru ce reprezintă decât orice alt serviciu de pe piață.„Nu cunoaște încă nimeni marca SSF. De ce ar trebui să îmi obțin acum acreditarea și nu mai târziu?”

Pentru că cei care vor fi primii au cele mai mari șanse de a fi ținuți minte de către cumpărătorii lor pentru obținerea acreditării. Tu de ce vrei să fii primul în google?

„Dacă există o plângere din partea unui cumpărător, tot eu trebuie să o rezolv?”

SSF nu este creat pentru a rezolva probleme ci pentru a arăta lumii cât de eficient le rezolvi tu.„Sunt bine, mersi.”

Aceste trei cuvinte pot să fie unele din cele mai periculoase pentru orice antreprenor, căci astfel îți asiguri eșecul.
Brian Wilson a spus-o cel mai bine: "Beware the lollipop of mediocrity; lick it once and you'll suck forever."


ACREDITAREA SSF COSTĂ
180 EUR + TVA*

*prețuri începând cu 180 euro taxă anuală

Ești la 60 secunde de a obține acreditarea

Copyright 2018 by SSF România